Výroční zpráva Úřadu pro ochranu osobních údajů za rok 2019

2. den schůze – 23. 7. 2020

Výroční zpráva Úřadu pro ochranu osobních údajů za rok 2019

Vystoupení Petra Víchy
(čas 14:24:07 - 14:24:55)

Děkuji. Vážený pane místopředsedo, milé kolegyně, vážení kolegové, vážená paní předsedkyně, mám jenom velmi stručný dotaz týkající se názoru úřadu na včera schválený zákon o sčítání lidu, bytů a  tak dále, kde Senát vyjádřil souhlas s tímto zákonem. Proti se  vyjádřil, tuším, jediný senátor, to jsem byl já, protože nechci vyhodit 2 miliardy korun na to, abychom se dozvěděli, že nás je o něco méně, než nás ve skutečnosti podle údajů v registrech je. Jaký byl názor úřadu na  tento zákon? Protože v legislativním stanovisku jsme měli určité pochybnosti týkající se toho, zda údajů z těchto registrů je možné pro toto sčítání využít. Děkuji.

Publikováno: 23.7.2020

Zpět   Poslat e-mailem článek  Vytisknout

15.3.2022
Bohumínem projde denně tisíc lidí z Ukrajiny, kdo jim pomáhá a jak to vypadá

BOHUMÍN – Obětují volný čas, spánek a po více než týdnu nepřetržité pomoci uprchlíkům si sahají na dno svých psychických i fyzických sil. Řeč není jen o dobrovolnících z charitativních organizací, které pomáhají potřebným ze své podstaty. Do péče o vystresované ženy a děti utíkající před válkou se zapojily i bohumínské spolky.

22.12.2021
PF 2022

Ať v roce 2022 nemusíte uklízet cizí bordel...

Čistý stůl i čistou hlavu Vám v novém roce

přeje

Petr Vícha
starosta Bohumína

13.7.2021
Novela jde proti duchu stávajícího sloučeného modelu veřejné správy

Projev na 111. schůzi Poslanecké sněmovny dne 13. 7. 2021 k návrhu stavebního zákona, zamítnutého Senátem.

Vážený pane předsedající, vážená paní ministryně, milé paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, přiznám se, že je mi líto, že jsem do Sněmovny, kam se každý zejména u voleb do Poslanecké sněmovny těší, tak že já zde musím přijít s takto negativní záležitostí a obhajovat senátní zamítnutí. Paní ministryně sice Senát pochválila, ale ona sama dobře ví, že tam těch kritických hlasů zaznělo více.

7.7.2021
Poděkování za hlasování ke stavebnímu zákonu a zákonu změnovému

Jménem Svazu měst a obcí České republiky bych Vám rád poděkoval za hlasování, kterým jste zamítli návrh stavebního zákona a zákona změnového

Copyright © 2007 - 2022 Petr Vícha  | web&design by delameweby.cz | Valid XHTML 1.0  | Počet návštev: 353051